BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köylüköy İlkokulu

Ock

Bir ülkenin sosyal ve ekonomik yönden beklenen uygarlık seviyesine ulaşabilmesi ancak bedensel ve zihinsel yönden güçlü,sağlıklı ve yetenekli bireylerin varlığına bağlıdır.Yeterli ve dengeli beslenme kadar iyi geliştirilmiş beslenme alışkanlıkları kazandırmak da önemlidir.Yeme alışkanlıkları, ailenin beslenme alışkanlıklarından etkilenir.Ebeveynlerin sevdikleri ve sevmedikleri besinler ve beslenme alışkanlıkları çocuklar tarafından sıkça taklit edilir.

Ock

Ara

Okulumuzda" Adalet" konulu pano çalışması hazırlanarak, öğrencilerimize adaleti anlatan kısa içerikli film izletildi.

Ara

Hayvanları sevdiğimiz kadar yaşama haklarına da saygı duymamız gerektiği üzerine dikkat çeken 4-A sınıfı okulumuzun bahçesine kuş yuvaları yaparak ağaçlara astı. Çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütelim ki o sevgi tüm dünyayı güzelleştirsin.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması yapıldı.

Ara

Öğrencilerimize çevre ve geri dönüşüm bilinci kazandırmak ,öğrencilerimizin sorumluluk duygusunu geliştirmek amacıyla sınıflarımıza bıraktığımız geri dönüşüm kutuları düzenli olarak kontrol edilip atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti 'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün aramızdan ayrılışının 85. Yılı Anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı.

Kas

2023-2024 Köylüköy İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Kas

Köylüköy İlkokulu 'nda Cumhuriyet' in 100. Yılı tüm coşkuyla kutlandı.

Kas

Köylüköy İlkokulu 'nda 100. Yıl Cumhuriyet yürüyüşü yapıldı.

Kas

" Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz.Cumhuriyeti biz kurduk,onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."  M.Kemal ATATÜRK

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Öğrencilerimiz Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin imkanı ile Çocuk Trafik  Eğitim Parkuru'nda AFAD, itfaiye ve jandarma trafik  personellerinden  eğitim alma imkanı buldular.

Ekm

Dünya Hayvanları Koruma Günü  kapsamında okulumuzda tören yapıldı.

Ekm

İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz  Çetin Keren  okulumuzu ziyaret etti. Okul öğretmenleriyle sohbet eden müdürümüz ,üstün başarı  belgesi  alan öğretmenlerimize başarı belgelerini takdim etti. Sınıflarda öğrencileri ziyaret eden müdürümüz iyi dilek ve temennilerle ziyaretini tamamladı.

Sayın Çetin Keren'e  ziyareti için teşekkür eder  üstün başarı belgesi alan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.