BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Köylüköy İlkokulu

Ekm

İlçe  Milli Eğitim Müdürümüz  Çetin Keren  okulumuzu ziyaret etti. Okul öğretmenleriyle sohbet eden müdürümüz ,üstün başarı  belgesi  alan öğretmenlerimize başarı belgelerini takdim etti. Sınıflarda öğrencileri ziyaret eden müdürümüz iyi dilek ve temennilerle ziyaretini tamamladı.

Sayın Çetin Keren'e  ziyareti için teşekkür eder  üstün başarı belgesi alan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Balıkesir ilinin eğitim potansiyelini tüm destek sağlayan kuruluşlar ile yükseltmek amacıyla Valiliğimizin himayelerinde ve 2023 Vizyon Belgesinin ' Mutlu Çocuklar, Güçlü Türkiye' hedefinin yol göstericiliğinde Balıkesir'imizde; 'Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) tüm kurumlarımızda uygulanmaya devam ediyor.